Signe Svendsen med Band – Viften, Rødovre 18-09-10 – Koncert Anmeldelse

signe-svendsen-ny-passager_121834

Velkommen Ombord

De fleste kender nok Signe Svendsen fra Rollo og King samt for Niels Hausgaard shows de sidste tre år og Spørg Charlie på TV2 Charlie. Det samme gjorde undertegende indtil i går aftes.

Signe Svendsen har netop udsendt Solo albummet ”Ny Passager” der med undtagelse af en enkelt sang er et dansksproget album. Pladen har fået rigtige gode anmeldelser i dagbladene og denne anmeldelse er ingen undtagelse.

Jeg havde bestilt plads på række 6, i Viften i Rødovre, men det viste sig at være 1. række, da sal arrangementet i Viften kan laves om fra aften til aften, så man må sige at det blev et førstehåndsindtryk på tæt hold.

Salen var desværre kun ca. halvt fyldt denne aften, men det skal nok ændre sig, når folk får øjnene op for hvem Signe Svendsen egentligt er og hvad hun og hendes band kan, for det er altså intet mindre end fabelagtigt.

En tydeligt nervøs Signe trådte ind på scenes sammen med hendes tre mand store band. Hun fortalte at vi (publikum) da godt nok var stille i salen da hun stod og ventede backstage, og udover bifaldene imellem sangene var folk da også ret stille, nærmest afventende undervejs, men jeg vælger at tro at folk bare var tryllebundet af musikken, det var Jeg ihvertfald !.

Bandet, Bestående af Lars Skjærbæk, (som også har produceret pladen) på Guitar og vokal, Troels Skjærbæk på Bas & Kontrabas og Nikolaj Heyman på Guitar, Pedalsteel og Keyboard, leverede alle spilleglæde ud over det sædvanligt.

Koncerten bestod af sange fra det nye album krydret med små historier om teksternes oprindelse, samt sange som Signe havde lånt af hendes ældre sangskriver kollegaer. Vi fik bl.a Leonard Cohens ”Take This Waltz”.

Aftenes højdepunkter for publikum, i genkendelighedens tegn, var sangene ”Leaving Nancy” & ”Chuva” som Signe har sunget i Niels Hausgaards show, og sidstnævnte ”Chuva” er da også at finde på den nye plade.

Men også sangene ”Videre Herfra” & ”Tæppefald” samt ”12 af hver” vidner om at ikke alene er Signe en dygtig sangerinde men også en god sangskriver

Signe synger gudesmukt og bandet spillede fænomenalt og de fortsætter turneen helt ind i oktober måned, så gør dig selv en tjeneste og bestil en billet, f.eks på Bremen i København 13/10, hvis du vil opleve velspillende og legesyge musikere samt en Signes supersmukke vokal.

Pladen vil i hvert fald køre på repeat på iPoden, hos undertegnede, det næste stykke tid.

5 Stjerner til Signe Svendsen med Band – Viften, Rødovre

Comments are closed.